Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proběhlo jarní kolo Snipera 2014

Tabulku výsledků najdete ZDE . Nějaké foto jsem přidal do fotogalerie, ještě tam později další přidám.

 

 Děkuji všem, co se nebáli poměřit síly a přišli na první letošní soutěž Němčického Snipera. I Radkovi, který se vždy bez váhání ujme velení a vyhodnocení výsledků.

Všechny položky, byli vzledem k očekávanému chladnému jarnímu počasí stříleny s lavice, nicméně počasí nám tento den opravdu přálo a celou dobu svítilo sluníčko.
Příští soutěž už samozřejmě bude na polohy náročnější a přibude i změna vzdálenosti některých terčů.

Pokud mohu soudit, přijde mi, že při porovnání výsledků z minulých ročníků už nejsou tak velké rozdíly mezi jednotlivými místy.
První disciplína, Studená rána sice ještě všem nesedla, ale hned v další většina rukojmích přežila a přidělovalo se jen málo mínusových bodů. V Optotypu většina střílela na jistotu a pořadím zamíchal více až Lovec, kde čas byl pro některé střelce opravdu naknop. Byl zaznamenán i pokus o postřílení soupeřova stáda.   Benč i
ošidný Black Jack byli tentokrát kupodivu  dost vyrovnaní. Na poslední, Nestabilní poloze a Sidovi bylo asi nejvíce vidět kdo tuto disciplínu trénoval a jak zná svou zbraň.
Doufám, že se všem dnešní soutěž líbila a že ti ze střelců, kteří nebyli spokojeni se svými výsledky nezakysnou, potrénují a přijdou příště zas, nandat to těm co měli tentokrát lepší mušku. (Dá li se to tvrdit když při střelbě koukáme puškohledem.)

Pokud máte připomínky, návrhy či dotazy k soutěži nebo mé osobě. Napište na avzonemcice@seznam.cz. Rád se dozvím co by se dalo změnit či vylepšit.

Hezký den.

Skopal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář