Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proběhlo podzimní kolo Němčického snipera 2012

Je za námi další soutěž Němčického Snipera.


I přes neustálé upozorňování médií o propršení víkendu nám počasí opravdu přálo. Přes ranní mlhy brzy vykouklo sluníčko a přineslo nejen příjemnější teplotu, ale jistě i lepší náladu střelců.
Tentokrát se jich zúčastnilo sedm.
Po malém občerstvení v podobě výborných koláčů jsme po malé přípravě přešly na první položku Studená rána. Bylo vidět, že většina střelců si se svou zbraní rozumí a nedají se první ranou zaskočit.V rukojmích se někteří snažily o co nejvyšší bodování na agresorovi na úkor rukojmích,a zbytečně tak dostávali mínusové body za jen škrábnuté figury. Bench prověřil přesnost a soustředění a myslím, že všichni máme ještě co zlepšovat. BlackJack byl bohužel dosti drsnou disciplínou, která hodně zamíchala pořadím. Ve většině případů střelec získal plný počet nebo nulu. V Optotypu bylo vidět, jak si kdo věří, a výsledek 90 bodů (Martin) byl milým překvapením. Položku On the Side někteří bohužel stříleli poprvé a neměli znalosti balistiky své zbraně a střeliva, což se jistě do příště změní. V polohách byli výsledky celkem vyrovnané a pořadím mnoho nezamíchaly. Je škoda, že ve smajlících někteří spěchali a přišli o cenné body v této alespoň dle mého soudu pohodové disciplíně.

Všechny výsledky jsou ZDE v tabulce.

Věřím, že se soutěž líbila, a že to pro všechny zúčastněné bylo příjemně strávené nedělní dopoledne. 

Děkuji ještě jednou všem co se na soutěži podílely,jak pomocí, tak účastí. A doufám, že se příště sejdeme ještě ve větším počtu.

Několik fotografií je ve fotoalbu.

 

Pokud máte nějaké podněty či připomínky nestyďte se a napište na avzonemcice@seznam.cz rád cokoli vylepším.

 

Skopal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář