Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sniper 19.10.2014 výsledky

Dnešní soutěž proběhla v mlhavém podzimním duchu za účasti osmi střelců. Počasí bylo ideální, absolutní bezvětří, 9°C a viditelnost i přes mlhu dobrá. Tomu také odpovídaly výsledky. U všech účastníků bylo vidět vyšší skóre, kterého bylo na jednu stranu dosaženo  poctivým tréningem, ale i příznivé povětrnostní podmínky udělaly svoje.

Někteří ze soutěžících ovšem podcenili hutnou rosu na place a umísťování terčů v cílovém prostoru se pro ně stalo dalším zajímavým zážitkem dne.

Soutěž byla zahájena krátce po deváté hodině a probíhala bez zdržení díky velení Radka Borovičky a také proto, že všechny terče byly již nalepeny a připraveny k zavěšení.

Střílelo se opět deset disciplín. Z nichž šest bylo na 50 metrů a zbylé čtyři na 25 metrů.

U studené rány ještě většina střelců podcenila mlhu, ale po nástřelu už bylo o rukojmí dobře postaráno a ztráty na jejich životech byly minimální. Bench vyšel dle schopností všem, a jen v BlackJacku měl nižší bodování Tonda, díky slabému zvětšení puškohledu. Asi nejvíce pořadím však zamíchaly položky Optotyp a Side. Kde důvěra v sebe sama a znalost své zbraně a balistiky hrály velkou roli.

Nakonec následovala střelba na 25 metrů v různých polohách střelce a oblíbení Smajlíci, u nichž bude třeba zkrátit soutěžní čas.

Doufám, že všichni zúčastnění prožili příjemné nedělní dopoledne a při příští soutěži se znovu setkáme na palebné čáře.

Znovu upozorňuji všechny, co mají zájem se některé soutěže zúčastnit, aby se mi přihlásily mejlem, nebo pod vystavené propozice. Díky.

Tabulka výsledků  ZDE . Fotografie ve fotoalbu.